Laboratorium

​Kalundborg Dyrehospital råder over eget nyt og moderne laboratorium, udstyret med avancerede maskiner til undersøgelse af urin, blod, stofskifte, hormoner og meget mere. Dette er med til at sikre at der kommer et hurtigt og effektivt svar på laboratorieprøverne og dermed også at vi hurtigt kan iværksætte det korrekte medicinering og behandling af dit kæledyr, hvad enten der er tale om akutte eller kroniske lidelser.


Laboratoriet giver os samtidigt en god mulighed for at lave undersøgelser af dit kæledyr inden vi lægger dyret i narkose.

Ved afvigelser i blodprøverne, kan det skønnes nødvendigt med korrigerende foranstaltninger inden eller under operationer og narkoser. Vi anbefaler altid at dit kæledyr inden narkose får taget nogle basal-værdier til at sikre dit kæledyr bedst muligt, læs her. Det kan til tider være nødvendigt at anvende eksterne laboratorier i enten Danmark eller udlandet for mere komplicerede undersøgelser.

Til urinundersøgelser med mistanke om infektion anvender vi til bakteriologisk bestemmelse og resistens Flexicult, der både giver en typebestemmelse af bakterien, men også en samtidig resistensundersøgelse, så vi kan målrette behandlingen med det samme.

Gødningsprøver undersøges også fra heste, der foretages ikke larvedyrkning standard, dette skal gøres ved et eksternt laboratorium.

DESVÆRRE IKKE HUNDETRÆNING FOR TIDEN

​NYT - NYT - NYT

Rally lydighed

begynder/øvede

ekspert klassen

Hundetræning når det er sjovest! En ny og anderledes måde at samarbejde med din hund og der er fart over feltet.

Læs mere her »

Hundetræning

Et godt samarbejde mellem

hund og ejer.

Læs mere her »

Hvalpe og Basis træning

Hvalpetræningen er tilrettelagt for hvalpe i alderen 2-6 måneder

Basis træningen er tilrettelagt for unghunde 6 mdr.+

Læs mere her »

Information om arrangement

Pris og opstart »

Tilmelding »

Betaling »

​Vi har Grøn Smiley fra

Arbejdstilsynet

​Vurderet 4.6 / 5 stjerner på baggrund af 60 anmeldelser på​ Facebook

​Kalundborg Dyrehospital

Elmegade 29

4400 Kalundborg ​

Firmainformation

​CVR.:40490485

Kontakt os

Telefon: 59 55 23 23

E-mail: Skriv til os

Kalundborg Dyreklinik I/S
Elmegade 29
4400 Kalundborg